Mit forfatterskab

Udgivelser 

"Døden kan være den største af alle menneskelige velsignelser."

Mine udgivelser 


Inden min interesse og nu arbejde som samtalepartner og coach indenfor De tre principper udlevede jeg en drøm om at blive udgivet forfatter. Drømmen gik opfyldelse i april 2017, hvor jeg udkom med min første bog, Tusmørkebørn, første bind i triologien "Skaberens Våben".

Triologien er kategoriseret inden for genren dark fantasy og tager dig med på en uforglemmelig rejse fyldt kærlighed, spænding, mystik og magi.


Midt mellem fantasy, magi og voldsomme kampscener havde jeg brug for et rum, hvor tempoet blev sat ned, og jeg fik mulighed for at fordybe mig i den store kærlighed og de menneskelige ar, som livet giver os og dermed blev min 4 bog, Kunsten at elske, en realitet.  

Mine bøger kan købes via. diverse platforme som Saxo etc, og naturligvis gennem landets boghandlere og mit forlag www.dreamlitt.com


Ønsker du at købe et signeret eksemplar af en af mine bøger, evt. med en personlig hilsen og bogmærke, er du velkommen til at kontakte mig på:


mail: marielouiseroenning@gmail.comJeg sender bøger via. DAO til afhentning der, hvor du ønsker det. 


Læse mere om mine bøger herunder. Lidt om mig...

Jeg er opvokset i Nordsjælland og bor nu i Birkerød. Jeg har boet og arbejdet i Grækenland, Spanien og Ægypten – og specielt den ægyptiske mytologi har været en del af min inspiration til opbygningen af det univers, som min triologi foregår i.​


I 1999 blev jeg uddannet indkøbsassistent men måtte hurtigt erkende, at den store verden trak i mig, så så snart lærebrevet var i hus, pakkede jeg min kuffert og rejste ud i verden som rejseleder.

Da jeg et par år efter vendte retur og havde svært ved at finde ud af, hvad jeg skulle arbejde med, blev jeg opfordret til at tage et vikariat på en skole i Farum. Jeg tog jobbet, og små tre dage efter jeg var startet, faldt tiøren – jeg havde fundet min rette hylde, og da sommeren var forbi, var jeg i gang med min læreruddannelse.

Jeg har nu arbejdet som lærer i snart 20 år og elsker mit job - men samtidig tænkte jeg i foråret 2013, at jeg havde brug for lidt udfordringer rent bogligt – så jeg besluttede at tage en Master i Professionel Kommunikation ved RUC, som jeg afsluttede sommeren 2015.

Midt i kaosset mellem arbejde, uddannelse, ægteskab og børn fandt jeg på magisk vis både tid, plads og inspiration til selv at sætte mig til tasterne, og langsomt mellem fagsprog, eksamener og bleskift, så Skaberens Våben dagens lys.

Men igen – måske var det netop mit fokus på fagsprog, begreber og videnskabsteorier, der satte skub i lysten til at glemme det hele for en stund og forsvinde ind i et univers, hvor alt kan ske og hvor mine tanker, følelser og fornemmelser ikke skulle fortolkes eller analyseres – et sted hvor mine vingeløse engle fik lov til at "flyve" frit.