Om mig - og 3P

Om mig - og 3P

"Tre ting kan ikke gemmes længe: solen, månen og sandheden." 


Buddha Siddharta Gautama

Marie-Louise Rønning

Ring eller skriv - og lad os tage en gratis, uforpligtende og afklarende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Hvem er jeg...

Mit navn er Marie-Louise Rønning, og jeg er lærer, Master i Professionel Kommunikation fra RUC, forfatter og uddannet 3P practitioner ved 3P instituttet...men det er bare titler og ord, ik? :)


Jeg er MIG - og du er DIG - og det der virkelig tæller er, hvad nyt vi sammen kan få øje på. 


Jeg er født i 1976 og bor i Birkerød sammen med mine tre skønne drenge. Jeg har været skilt fra mine drenges far i 6 år, men i mødet med de tre principper indså jeg, hvor lidt jeg egentlig så verden, som den er – og hvor meget jeg kun så mine egne historier og forudindtagede forestillinger, og denne indsigt har ført til, at vi i dag har genfundet kærligheden, roen og tilliden - både til hinanden og livet.  


Jeg har i mit voksne liv oplevet flere perioder med stress, belastning, depression, kroniske smerter og udbrændthed. I foråret 2021 ramte jeg det, man i folkemunde kalder "bunden". Til trods for skønne drenge, en støttende familie, fantastiske venner og veninder, et helt igennem kærligt samabejde med mine børns far og et godt job, oplevede jeg livet som et kærlighedsløst stort sort hul. Der var intet lys - der måtte jo være noget galt med mig, jeg måtte være gået i stykker - syg helt ind i kernen. Det var også, hvad jeg hørte min læge sige.


Jeg overgav mig og indså en forårsaften, at jeg ikke længere ville leve dette liv.


Og netop der, i det jeg gav op, stødte jeg på de 3 principper (3P) og fra den dag, har jeg ikke set mig tilbage.


Den stærke og hurtige bedring i min mentale tilstand og en uforklarlig stærk fornemmelse af, at det var dét her, jeg skulle bruge mit liv på at pege andre i retning af, har ført mig til at uddanne mig til practitioner i 3P ved 3P insitutet hos Jakob og Mette Louise Holland.


Jeg samtaler ud fra min egen erfaring og grounding og ud fra den store transformation, jeg selv har oplevet i mit liv. Fra at være stresset, udbrændt, irritabel og fraværende til at leve et liv i ro, overskud og balance med mig selv og mine omgivelser.

Jeg samtaler ud fra de forandringer, jeg ser og oplever i mit netværk, i mit arbejde som lærer for unge mennesker, og i min erfaring med mine samtalepartnere, der alle har oplevet gennembrydende forandringer og forbedringer i deres liv.


Jeg samtaler ud fra alle andre, der praktiserer denne forståelse, som oplever forandringer hos dem selv og i deres netværk.


Og udgangspunktet for vores samtaler er alitd DIG - og din oplevelse af DIT liv. unsplash